Winkelmedewerker Brunssum

Winkelmedewerker Brunssum

Jij ziet kansen!

Wil jij werkzaam zijn op een unieke Retail werkplek en ervoor zorgen dat de winkel er zijn best bij staat? Kom dan werken bij de B&S Central Store, onze prachtige winkel op de militaire basis in Brunssum.

De functie van Winkelmedewerker
Als winkelmedewerker ben jij  verantwoordelijk voor het helpen en ondersteunen van de klanten. Je hebt een proactieve houding en bent niet bang om op de klant af te stappen en een praatje te maken.
Naast het contact met de klant draag jij zorg voor alle bijbehorende logistieke werkzaamheden, dat houdt in dat je binnengekomen vrachten verwerkt in het magazijn en de goederen verplaatst naar de winkel. Natuurlijk zorg jij dat de administratie die hierbij komt kijken altijd op orde is. Daarnaast zorg jij er ook voor dat de winkel er altijd strak en schoon uitziet. Jij ziet het meteen wanneer er iets niet goed staat of aangevuld moet worden. Daarnaast verricht je kassawerkzaamheden. In deze internationale omgeving zie je veel verschillende type klanten voorbijkomen.

Jouw profiel als Winkelmedewerker
- Je hebt recente ervaring als winkelmedewerker;
- Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur en zaterdag tussen 09:00-15:00
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
- Je beschikt over eigen vervoer om naar de B&S shop te komen;
- Je bent proactief, klantvriendelijk en administratief sterk;

Wij zijn op zoek naar iemand die tussen 16 en 40 uur per week beschikbaar is en niet afhankelijk is van schoolvakanties, want dit zijn juist de drukste periodes in de winkel.

B&S Central Store biedt jou als Winkelmedewerker
Een unieke werkomgeving met afwisselende werkzaamheden. Je hebt dagelijks contact met klanten in een internationale werkomgeving. Je ontvangt een marktconform salaris en wordt onderdeel van een sfeervol, enthousiast en proactief team. Dat klinkt goed, toch?

De organisatie
B&S Central Store Brunssum is onderdeel van B&S. B&S bestaat uit verschillende internationale gerenommeerde handelsondernemingen in levensmiddelen en/of luxe consumentengoederen. Wij bieden onze klanten een breed assortiment aan, van parfums tot cosmetica, dranken, sigaretten, elektronica en souvenirs.

Onze selectieprocedure
Wanneer je bent geselecteerd voor een sollicitatiegesprek zal er eerst een Skype gesprek plaatsvinden met onze HR Department. Als dit Skype gesprek positief is verlopen, zal je worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met onze Retail Manager.

Enthousiast geworden?
Binnen Capi is altijd ruimte voor mensen met passie en een hart voor Retail. Waar wacht je nog op? Solliciteer direct! Dit kan je doen door je CV te sturen naar Recruitment@capi.com t.a.v. Jill Opdam.
Hoe kom ik nog meer te weten over deze vacature?
Neem dan contact op met  Jill Opdam van onze HR Department, via 023-5699504 of Recruitment@capi.com.

 

Functieprofiel

.

Functiebeschrijving

.

Wat wij vragen

.

Wat wij bieden

.

Functie details

  • Carrièreniveau
  • Starter
  • Locatie
  • Brunssum
  • Vakgebied
  • Retail
  • Dienstverband in uren per week
  • 24