Verkoopmedewerker Eindhoven

Verkoopmedewerker Eindhoven

Jij ziet kansen!

Ben jij proactief, krijg jij energie van contact met mensen en wil jij werkzaam zijn op een unieke Retail werkplek in de enige walkthrough shop van Nederland? Kom dan werken bij Capi Travel Plaza, onze prachtige winkel achter de douane op Eindhoven Airport! 

De functie als Sales Advisor    
De dynamische wereld van Capi Travel Plaza zorgt ervoor dat we continu in beweging zijn. Geen dag is hetzelfde! Duizenden reizigers passeren iedere dag onze winkel, dit betekent dat je duizenden kansen hebt om het juiste te verkopen aan die ene unieke klant. In de functie van Sales Advisor ben jij het visitekaartje van onze winkel en zorg jij ervoor dat onze winkelbezoekers als klant de deur uit gaan. Hierbij benader je de klanten actief, adviseer je de klant en zorg je samen met je collega’s dat de winkel en de producten op een aantrekkelijke en commerciële wijze gepresenteerd worden. Capi Travel Plaza heeft verschillende afdelingen, met ieder een team van verkoopmedewerkers. Jij gaat aan de slag bij de afdeling sieraden, elektronica, drank en tabak of boeken en tijdschriften. Jij snapt het commerciële verkoopspel als geen ander en speelt hier moeiteloos op in. Iedere klant is uniek en dat weet jij maar al te goed. Of het nu een gezin is dat op vakantie gaat of een zakenreiziger die op zoek is naar een cadeau voor zijn partner… Jij weet precies hoe je het aan moet pakken!

Onze organisatie    
Je hebt er vast wel eens doorheen gelopen, die enorme winkel achter de douane op Eindhoven Airport. Dat is één van onze winkels! Dagelijks lopen er duizenden passagiers door de Capi Travel Plaza winkel. Je zult je dus echt geen moment vervelen! Wij bieden onze klanten een breed assortiment aan, van parfums tot cosmetica, dranken, sigaretten, elektronica, boeken en tijdschriften! We got it all! De winkel is zeven dagen per week, 365 dagen per jaar geopend voor vertrekkende passagiers van Eindhoven Airport.

Jouw profiel als Sales Advisor 
•    Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag.
•    Je kunt de luchthaven ten alle tijden bereiken. Wij zijn open tussen 05:00 uur en 22:00 uur.
•    Je bent tussen de 16 en 40 uur per week inzetbaar.
•    Jij hebt een commerciële, service- en resultaatgerichte instelling.
•    Je bent proactief, klantvriendelijk en komt met ideeën en oplossingen.
•    Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed. 

Een aanbod dat je niet kunt weigeren    
Wij bieden jou een unieke werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is. Je gaat werken in een internationale en dynamische Airportomgeving met een breed scala aan A-merk producten. Je wordt omringd door populaire en luxe merken! Jouw nieuwe werkplek is bijzonder, jij gaat namelijk werken in de enige walkthrough shop van Nederland in een gezellig, enthousiast en proactief team! Dat klinkt goed, toch? Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en toeslagen bovenop je vaste uurloon bij vroege-, late- en zondagdiensten. Jouw inzet wordt beloond! 

Belangrijk om te weten    
Om te mogen werken achter de douane op Eindhoven Airport moet er eerst een Airportpas aangevraagd worden. Je ontvangt de Airportpas als je een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) via het Ministerie hebt gekregen. Dit moet gebeuren omdat we werken in een Douaneomgeving. De goedkeuring voor deze Airportpas kan vier tot acht weken duren. Als alles rond is, kun je starten als nieuwe medewerker van Capi Travel Plaza. 

Enthousiast geworden?
Binnen Capi is altijd ruimte voor mensen met passie en een hart voor Retail. Waar wacht je nog op? Solliciteer direct! Dit kan je doen door je CV te sturen via onderstaande soliciteer button.
Hoe kom je nog meer te weten over deze vacature? Door contact op te nemen met Eva Kaplan van onze HR Afdeling via 023-5699570 of Recruitment@capi.com.
 

Functieprofiel

.

Functiebeschrijving

.

Wat wij vragen

.

Wat wij bieden

.

Functie details

  • Carrièreniveau
  • Student
  • Locatie
  • Eindhoven Airport
  • Vakgebied
  • Retail
  • Dienstverband in uren per week
  • 40