Verkoopmedewerker Crewshop

Verkoopmedewerker Crewshop

Jij ziet kansen!

Wil jij werkzaam zijn op een unieke Retail werkplek waar de luchtvaartcrew haar inkopen doet? Ben jij klantvriendelijk en wil jij de medewerkers van verschillende luchtvaartmaatschappijen adviseren bij hun aankoop? Kom dan werken bij de B&S Crewshop op Schiphol airport!

De functie als Verkoopmedewerker
Als Verkoopmedewerker adviseer jij de crew van verschillende luchtvaartmaatschappijen op het gebied van A-merk producten. Je vindt het dan ook leuk om op mensen af te stappen en het eerste aanspreekpunt te zijn voor onze klanten. Het is belangrijk dat je enthousiast en klantvriendelijk te werk kunt gaan. Vanwege de internationale omgeving is het belangrijk dat je goed kunt communiceren in het Engels.

Onze organisatie
B&S Crewshop is een airportshop op Schiphol waar de crew van alle luchtvaartmaatschappijen haar aankopen doet. De B&S Crewshop biedt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment aan A-merken op het gebied van luxe goederen, parfums en drank. De winkel is 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend voor de luchtvaartcrew.

Jouw profiel als Verkoopmedewerker
- Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag tussen 05:00 uur en 22:00 uur;
- Je bent minimaal 32 uur per week inzetbaar;
- Je hebt recente ervaring als verkoopmedewerker;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs of je kunt je vervoer zo regelen dat je om 05.00 uur op Schiphol Airport kunt zijn;
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed.

B&S Crewshop biedt jou als Verkoopmedewerker
Een werkomgeving die uniek is. Je gaat werken in een internationale en dynamische Airportomgeving met een breed scala aan A-merk producten. Je gaat werken in een sfeervol, enthousiast en proactief team. Je ontvangt een marktconform salaris en toeslagen bovenop je vaste uurloon bij vroege-, late- en zondagdiensten.

Onze sollicitatieprocedure
Wanneer je bent geselecteerd voor een sollicitatiegesprek zal er eerst een Skype gesprek plaatsvinden met onze HR Department. Als dit Skype gesprek positief is verlopen, zal je worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met onze Shopmanager op Schiphol Airport.

Enthousiast geworden?
Binnen Capi is altijd ruimte voor mensen met passie en een hart voor Retail. Waar wacht je nog op? Solliciteer direct! Dit kan je doen door je CV te sturen naar Recruitment@capi.com t.a.v. Eva Kaplan.
Hoe kom ik nog meer te weten over deze vacature? Door contact op te nemen met Eva Kaplan van onze HR Department, via 023-5699570 of Recruitment@capi.com.

 

Functie details

  • Carrièreniveau
  • Starter
  • Locatie
  • Schiphol Airport (B&S Crewshop)
  • Vakgebied
  • Retail
  • Dienstverband in uren per week
  • 32