Koerier Schiphol Airport

Koerier Schiphol Airport

16 uur p/w

Vind jij het leuk om onderweg te zijn en steek jij graag je handen uit de mouwen? Ben jij klantvriendelijk en een echte aanpakker? Kom dan werken als Koerier bij de B&S Crewshop op Schiphol airport!

De functie als Koerier
Als koerier bezorg je de spullen die het personeel van de Airport gekocht heeft in de B&S Crewshop. Je pakt de bestellingen in en rijdt in de auto over het platform naar de diverse vliegtuigen toe om dit te overhandigen. Je hebt een belangrijke functie, de producten dienen tijdig en netjes afgeleverd te worden. Je bent in deze functie het visitekaartje van onze winkel. De bezorgfunctie wordt gecombineerd met diverse magazijnwerkzaamheden als: het klaar maken van bestellingen en het verwerken van de inkomende goederen in het magazijn. 

Een opsomming van jouw CV
- Je bent naast je schooluren bereid om in wisselende diensten tussen 05.00 uur en 22.00 uur en in de weekenden te werken. Tijdens de vakanties ben je meer uren inzetbaar;
- Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
- Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend;
- Je bent bereid om hard te werken, ziet er representatief uit en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B;
- Het aanvragen van een Verklaring van geen bezwaar is geen enkel probleem voor jou;
- Koerierservaring/magazijnervaring is gewenst.

Onze organisatie
B&S Crewshop is een airportshop op Schiphol waar de crew van alle luchtvaartmaatschappijen haar aankopen doet. De B&S Crewshop biedt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment aan A-merken op het gebied van luxe goederen, parfums en drank. De winkel is 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend voor de luchtvaartcrew.

B&S Crewshop biedt jou als Koerier
Een werkomgeving die uniek is. Je gaat werken in een internationale en dynamische Airportomgeving met een breed scala aan A-merk producten. Je gaat werken in een sfeervol, enthousiast en proactief team. Je ontvangt een marktconform salaris en toeslagen bovenop je vaste uurloon bij vroege-, late- en zondagdiensten.

Onze sollicitatieprocedure
Wanneer je bent geselecteerd voor een sollicitatiegesprek zal er eerst een Skype gesprek plaatsvinden met onze HR Department. Als dit gesprek positief is verlopen, zal je worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met onze Shopmanager op Schiphol Airport.
 

Functie details

  • Carrièreniveau
  • Student
  • Carrièreniveau
  • Stagiair
  • Locatie
  • Schiphol Airport (B&S Crewshop)
  • Vakgebied
  • Retail
  • Dienstverband in uren per week
  • 16