Accountmanager Retail

Accountmanager Retail

Jij ziet kansen!

Niet iedere retailer heeft klanten op Internationale Airports en Cruiseboten… wij wel! Het is een grote uitdaging om op deze locaties retail te bedrijven. Er komt veel meer bij kijken, denk alleen al aan het op tijd en juist leveren van de goederen. Daarnaast moeten we ook rekening houden met alle verschillende behoeftes per locatie en doelgroep. Service, kwaliteit en snelheid staan bij Capi-Lux, de Retaildivisie van B&S International hoog in het vaandel. We maken dit iedere dag weer waar. Heb jij een commerciële drive en wil jij een volgende stap maken in jouw carrière binnen een groeiende organisatie? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Functieprofiel

Je werkt doelgericht, krijgt energie van het behalen van de beste resultaten en overtuigingskracht is een van jouw beste kwaliteiten. Je hebt het vermogen om een team aan te sturen en weet je iedereen mee te nemen in jouw commerciële drive. Jouw kracht ligt in het uitbouwen en onderhouden van relaties. Ook weet jij nieuwe marktkansen te signaleren waardoor je het maximale resultaat weet te behalen. Jij bent ondernemend en wil graag meegroeien met een ambitieuze organisatie.

Functiebeschrijving

Hoe ziet mijn werkdag als Accountmanager er uit?
07:00 De wekker gaat, even snel je e-mail checken en door naar het hoofdkantoor.
08:30 Je begint de dag samen met het team met het doornemen van de cijfers van de vorige dag. Waar staan we en wat is ons doel aan het einde van de dag?
10:00 Je hebt een kans in de markt gesignaleerd en onderneemt stappen om deze klant binnen te halen.
12:30 Tijd om te lunchen met je gezellige collega’s!
13:30 Even een belletje naar de klant. Nadat je de accountanalyse hebt gemaakt, ga je hem overtuigen van de producten die hij in zijn winkel moet hebben! Door jouw analyse kun je hem adviseren als de beste.
14:30 Ook van het buitenland ben je graag op de hoogte: er staat een trip op de planning naar Muscat, Oman om te kijken hoe het gaat in de winkel.
15:30 Je hebt een Skype meeting met een klant om concrete afspraken te maken hoe een maximale omzet gehaald kan worden. 
17:30 De dag is omgevlogen! Voor je naar huis gaat ga je eerst nog even een hapje en een drankje doen met je collega’s. Je hebt nu al zin om erachter te komen wat morgen te bieden heeft! 

Als Accountmanager ga je deel uitmaken van een gedreven commercieel team. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de omzet en winstdoelstellingen van je eigen accountportfolio. Naast het uitbouwen en onderhouden van je eigen accountportfolio signaleer je nieuwe marktkansen en doe je acquisitie naar nieuwe accounts. Tevens stuur jij de trainees binnen het team aan en coach jij hen zodat zij het maximale uit hun accounts halen.  Het regelmatig bezoeken van winkels en beurzen is binnen jouw functie een belangrijke taak. Het is ontzettend belangrijk dat jij weet wat er op de winkelvloer speelt en hierop kan inspelen om ons concept zo goed mogelijk te verkopen.

Wat wij vragen

 • Zelfstandigheid en ondernemerschap zijn jou op het lijf geschreven;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • 2 tot 3 jaar ervaring in rol als Accountmanager;
 • Ervaring in Retail is zeker een pré;
 • Je bent ambitieus en niet bang om initiatief te nemen;
 • Je bent cijfermatig sterk.

Wat wij bieden

 • Werken met en voor unieke, internationale Retail locaties;
 • Een goede en informele werksfeer in een jong en ambitieus team;
 • Je hebt dagelijkse contacten over de hele wereld, wat iedere dag anders maakt;
 • Werken in een gevestigde organisatie mét een jonge en dynamische mindset en een sterke groeiambitie.

Capi Global
Capi Global is de wholesale afdeling binnen de divisie Capi in Hoofddorp en richt zich op de internationale B2B markt. Capi Global is de toegewijde partner in consumentenelektronica en lifestyleproducten voor luchthavens, retailers en ferry’s- en cruisemaatschappijen. Op basis van de beschikbare winkelruimte en het klant/passagiersprofiel biedt Capi Global verschillende winkelconcepten zoals een franchiseformule, een shop-in-shop en een groothandel optie. Door gebruik te maken van onze kennis van (airport)retail biedt Capi Global de wholesale klanten zowel expertise als een uniek brandportfolio passend bij de internationale omgeving om inspirerende en trendsettende winkels te creëren. De afdeling bestaat uit 5 jonge en vooral ambitieuze medewerkers. Dagelijks gaan zij met elkaar de uitdaging aan om onze (groei)ambities waar te maken  

Overtuigd en solliciteren?
Ben je zo enthousiast geworden dat je niet kan wachten met solliciteren? Stuur ons jouw cv met motivatie via onderstaande solliciteer knop.

Functie details

  • Carrièreniveau
  • Professional
  • Locatie
  • Schiphol (Capi-Lux)
  • Vakgebied
  • Retail
  • Dienstverband in uren per week
  • 38